Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - mountainboarding serbia

Stranice: 1 ... 9 10 11 12 [13]
181
Predstavljanja / ZOP
« poslato: Novembar 08, 2016, 09:33:15:pre podne »
Pozdrav ljudi, evo i ja se ulogovah... lepo je videti da postoji još neki forum koji je živ, podseti me na dane kada nije bilo fb i kad sam upoznao razne zanimljive likove na forumima...
Elem ja sam Pedja iz NSa, imam 42 god, i kao dete nisam nikad imao Lego (bio je preskup, a u to vreme smo imali gomilu zanimljivih igračaka i drugačijih kockica, tako da lego nije stizao na red), ali sada kad imam ćerku, otkrio sam pravu draž gradjenja. Krenuli smo prvo  sa Classic, i slagali razne stvari, i dan danas volimo zajedno da složimo nešto od gomile kockica, uglavnom su to neke kuće sa prostorijama koje osmislimo, nameštajem i baštama, da imaju minifigurice gde da borave, da bih ja za moju dušu uleteo naravno u Star Wars, dok je ona vlasnik lepe kolekcije Lego Elves, koja je po meni možda i najlepša, super je osmišljeno, kockice su jako lepe, a i ima zanimljivih dodataka. Ima nešto malo i Friends-a ali ovi zmajevi su joj omiljeni. Inače, ona sa 5 godina slaže sve sama, ja samo malo proverim da li je dobro pritisnula, i ako je nešto malo komplikovanije, tu pomognem, ostalo je sve njeno.
Elem, bio sam na skockanim izložbama u NSu, kad odemo u Berlin ne propuštamo Lego shop i discovery centar, gde se deca lepo mogu zabaviti (u Berlinu u prodavnici mislim svakog poslednjeg četvrtka u mesecu deca dobiju da slažu neki mini set uz navodjenje animatora i to onda mogu da nose kući), discovery je super zabavan, kao mini Legoland... a ono šta me je privuklo da se učlanim ovde, a verujem danas i u klub, je - budući da radim u školama, u jednoj OŠ sam organizovao Lego izložbu, na koju su učenici koji vole kockice donosili svoje setove i izlagali, da mogu i ostala deca da ih vide, a uz pomoć Dexy co-a sam organizovao i takmičenje u brzom slaganju, gde su zainteresovani dobili jedan mini set iz polybag-a i slagali - po četvoro u isto vreme, ko prvi složi on ide dalje. Posle drugi mini set, i na kraju su 6 najveštijih slagali malo vozić prateći uputstvo na štopericu i tako smo dobili najuspešnije i podelili im lepe nagrade dobijene od Dexyja. Sada u septembru sam im za dan škole organizovao takmičenje u slaganju, gde su dobili različite kockice i točkove i trebali sami da osmisle neko vozilo koje će najdalje da ode - spuštali su ga niz malo papirnu rampu (isto iz tog polybag-a) i merili smo čiji je autić najdalje otišao. Mogu reći da im se to vrlo svidelo.
Zato sam i ovde, da bih potražio pomoć u narednim izložbama koje planiram da organizujem, da dobijem neke nove ideje za takmičenja, ali i da ja pomognem oko organizacije skockanih izložbi, jer imam nešto naših setova koje možemo doneti, a i imam dosta iskustva u radu sa decom - pored toga što radim u školama, radim i u atletskom klubu i držim časove skejta i mountainboarda i tako to...  :laugh:
Uglavnom, eto me

Stranice: 1 ... 9 10 11 12 [13]