E sada nesto o ovom MOC-u...
Inicijalno je trebalo da bude prase, al kada sam shvatio koliko bi mi trebalo delova, koje trenutno nemam, odustao sam od ove ideje...i tako mi je na um pala sledeca mogucnost, ofsetovano pile, iliti curka...
Od starta je ideja bila da mora da se rotira, samo nisam u pocetku imao ideju kako cu to izvesti....malo sam lutao od ideje do ideje, dok mi nije sinulo da bih mogao da prikljucim na EV3 i da se curka okrece samo kad je neko u blizini...em usteda baterija, em malo da produzim radni vek motoru...
sledece sto je bilo na redu je bilo da napravim zar, i to sam planirao od starta da uradim sa vatricama, a onda posle konsultacija sa Nikolom, koji mi je predlozio da ubacim nekakvo osvetljenje, dosao sam na ideju kako da to vrlo jednostavno resim...samo je prvo trebalo pocupati sve lego diodice iz vozova...
U svakom slucaju, vrlo sam zadovoljan kako je ispao rad na kraju, dobio sam dosta pozitivnih komentara, sto od kolega afol-a, sto od publike...
DSCN6901 by
Dushko D, on Flickr
DSCN6902 by
Dushko D, on Flickr
DSCN6903 by
Dushko D, on Flickr
a kad su svetla prigusena, pre nego sto su kompletno iskljucena, ovaj MOC je izgledao ovako...
. by
Dushko D, on Flickr