Jucer se vratih sa izlozbe, pa evo koji redak da napisem.
Nisam nesto slikao posto imaju vec slike koje su slikali clanovi kluba Kockice i koje su mnogo bolje nego da sam ih ja slikao
Evo i linka:
http://www.flickr.com/photos/klementinakos/sets/72157631577087823/Izlozba nije bila klasnicnog tipa sa dioramama i eksponatima. U jednom uglu je bio prostor za LEGO crtace, u drugom prostor za igru, naravno sa LEGO kockicama
. Na drugoj strani prostorije roboti \"pogonjeni\" NXT-om cije ste mogucnosti mogli da posmatrate direktno na stolu gdje su bili postavljeni ili preko TV koji je bio pored. Odmah pored napravljena je staza sa preprekama gdje ste se mogli upoznati sa mogucnostima TECHNICS-a.
Ostali slobodan prostor uz zidove bio je popunjen istorijom kluba i LEGO kockica kao i eksponatima (MOC-evima) espreso aparata, borbenog broda, fenomenalnih automobila, castla...
Centralni dio prostorije zauzele su diorame - Space, City, Pirati, Castle, ako sam dobro ukapirao Space Cube, kao i fenomenalni MOC koncertne bine sa pratecim sadrzajem.
Detalji (ajd da ih tako nazovem) koji su mi zapali za oko su pjesak na Space diorami, prica o zlom naucniku i zombijima koja prati City dioramu, voda koja se spusta niz stol na Castle diorami, fenomenalni brodovi, otoci i Crveni mundiri na Piratskoj diorami. Kad bi me neko pitao sta mi se najvise dopalo nebih znao sta da izvojim. Jednom rjecju sve je bilo fenomenalno. Ma sta imam vise da drobim, imate link ka slikama i uzivajte.:vampire:
Naravno iskoristio sam priliku da se upoznam sa Kockicam i malo smo procaskali.