Sjajne kreacije! Posebno mi se svidja nacin na koji si odlucio da reprezentujes razlicite namene gradjevina. A moram da pohvalim i cinjenicu da si koristio razlicite tehnike za svaki krov. Boje si odlicno uklopio, jedino bih za gelender iskoristio crnu mozda pa taman i stavio makaronu na resetku zaobljenu : )Btw, odakle je onaj tile sa cekicem i nakovanjem?
Divno, nista bolje nego kad dobrih 20min posmatras Moc, a novi detalji samo iskacu Zivopisno, sareno, veliko, zgrade pod uglovima (super ideja, a i olaksava fotografisanje svega odjednom). A na sred trga "tastatura" ratnik
Citat: Dardanel Avgust 27, 2018, 12:54:49:posle podneSjajne kreacije! Posebno mi se svidja nacin na koji si odlucio da reprezentujes razlicite namene gradjevina. A moram da pohvalim i cinjenicu da si koristio razlicite tehnike za svaki krov. Boje si odlicno uklopio, jedino bih za gelender iskoristio crnu mozda pa taman i stavio makaronu na resetku zaobljenu : )Btw, odakle je onaj tile sa cekicem i nakovanjem?Hvala Robi. Više puta čitam rečenicu za gelender, ali ne kontam na šta i kako misliš da se odradi Tile je iz ovog seta:http://skockani.com/forum/index.php?topic=7.msg56883#msg56883
Citat: Dzoni Avgust 27, 2018, 02:57:23:posle podneCitat: Dardanel Avgust 27, 2018, 12:54:49:posle podneSjajne kreacije! Posebno mi se svidja nacin na koji si odlucio da reprezentujes razlicite namene gradjevina. A moram da pohvalim i cinjenicu da si koristio razlicite tehnike za svaki krov. Boje si odlicno uklopio, jedino bih za gelender iskoristio crnu mozda pa taman i stavio makaronu na resetku zaobljenu : )Btw, odakle je onaj tile sa cekicem i nakovanjem?Hvala Robi. Više puta čitam rečenicu za gelender, ali ne kontam na šta i kako misliš da se odradi Tile je iz ovog seta:http://skockani.com/forum/index.php?topic=7.msg56883#msg56883I mislio sam Otkud ti? Nije valjda da imas Dragon's Forge? Sto se tice gelendera - na desnoj zgradi, sa tan krovom, imas stepenice i terasu koja ima braon gelender. Ja bih stavio ili da tile-ovi i cheese-evi budu crni ili da ceo gelender (ograda, resetke) budu crni.
Da, ovako kad su braon se malo utapaju u fasadu, ali svejedno izgleda vrhunski kao i obično. A zadnja strana?
Da, mogao sam možda u crno da odem, ali sad kako je tako je, moc ima već 4500 pregleda, pa više nema nazad Da, imam Dragon's Forge, vidiš na tom linku da sam ga dobio od kolega kad sam odlazio sa prošlog projekta, još si i rekao kako kolege imaju ukusa Mada rasturen je u delove odmah posle prvog sklapanja.
Ua flesh figovi