ja volim na SP da gledam uvek australijance i amerikance jer puno trce, ne foliraju se i nemaju nikakvog respekta prema protivnicima, sto su juce i australijanci pokazali. iako su suplji na 100 mesta naravno ali... nekad sam voleo nigeriju iz istog razloga ali njima koliko se raspada zemlja, tako im je i i tim izgubio jedinstvo i kvalitet timske igre. proslim put ih cini mi se nije ni bilo? i hrvati bogami isto dobro igraju na prvenstimva zbog cega ih uvek podrzavam
holadjani su zanimljivi za gledanje jer umeju tkao ponekog odvale sa petardoma li kad god je najvaznijenesto zakazu a i jako grubo i igraju, a sad su i svi celavi???
sad kad gledam sve mi nešto žao ekipe koja gubi (neki čudan osećaj), pa često navijam da izjednače i da na kraju bude nerešeno
Dzoni, to je loozerski stav
ne , salim se ja mislim da smo mi u tom fazonu jer smo mali i onda nekako uvek navijamo za male, potlacene i obespravljene. zanimljivo je recimo da rusi po difoltu navijaju za ukrajinu (mada mozda ne vishe) i belorusiju. u svim ostalim slucajevima navijaju za jaceg, za favorita, narocito ako su nemci u pitanju
. na primer njima je zanimljivije da u finalu SP u kosarci ameri nas odvale sa 30 nego mi njih sa 1. uopste im nije kul da honduras pobedi neke spance ili engleze kao sto je nama.