Ja sam Igor iz Zrenjanina a vec godinama zivim u Beogradu. Studiram Fon i bavim se programiranjem.
Kao malom uvek mi je Lego bila omiljena igracka, brat i ja smo cesto za rodjendane dobijali setove a neke male smo cak i sami kupovali od dzeparca.
Pre nekih 5 godina odlucim ja da vidim sta ima novo u Lego svetu i pogledam na kocka.rs Technic deo i bas mi se dopadne 8070 Supercar, koji me je podsetio na 8448 koji sam cesto gledao u izlogu u Beogradu neke 99te, 00te.
Sve u svemu porucim ja set i nakon sto sam ga sastavio posle nekih 8h odusevim se koliko je Lego napredovao poslednjih godina.
Posle toga otkrih filter Lego na Limundu i kupujem prodajem kao i ova dva domaca lego foruma pa sam poceo da licitiram i kupujem setove koji su mi bili zanimljivi.
Generalno nisam preterano fokusiran na jednu temu, ako je set zanimljiv moze da bude iz bilo koje godine i teme a nabavljao sam bas svasta od Ev3 do Jack Stone. Mada Brickset kaze da najvise skupljam Technic, City i Ninjago sa cime bih se mozda i slozio.
Najzanimljiviji deo Lego hobija mi je sortiranje i razvrstavanje (narocito kad nabavim neku gomilicu nasumicnih delova pa pokusavam da provalim kakvih setova ima tu), volim i da slazem setove po uputstvima ili da modifikujem i spajam vise setova u jednu celinu (da sto vise iskoristim ogranicen prostor i zguram na policu sto vise). Sopstvenim kreacijama se takodje ponekad bavim ali zbog nedostatka vremena (i delova) retko dostignu nivo koji bih zeleo.
Kupovinom po limundu i forumima verovatno sam saradjivao sa dosta Vas. Primetih da je Lego zajednica dosta velika u Srbiji (pre svega u Beogradu) i zeleo bih da postanem malo aktivniji clan iste u jos nekoj oblasti sem trgovine. Mislim da bi mi aktivnije ucesce doprinelo da budem vise motivisan za rad na sopstvenim kreacijama i da upoznam vise ljudi sa slicnim interesovanjima.
Takodje uvek mi bude zao sto propustam izlozbe u organizaciji domacih klubova jer obicno kasno vidim gde su i kada su pa bih zeleo da budem upucen (a mozda i ucestvujem) u takvim desavanjima.
Sve o svemu eto toliko o coveku koga mozda znate kao Limundo appsolutistta ili psixo sa nekih drugih sajtova i zasto sam odlucio da postanem clan i malo vise se aktiviram na forumu.