Autor Tema: Najnovije vesti  (Pročitano 16385 puta)

pile7

• Članica kluba (redovna)
  • Hero Member
  • *
    • Pogledaj profil

Dylan666

• Član kluba (redovni)
  • Full Member
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Najnovije vesti
« Odgovor #1 poslato: Jul 08, 2022, 12:25:52:pre podne »
Браво још једном за Луку!  :party:

legomanijak

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Jul 09, 2022, 02:49:51:posle podne »
Hvala hvala!

vasa

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Jul 14, 2022, 09:16:56:posle podne »
Vala zasluzeno.
Svaka cast kako si dobro postigao oblik a da izgleda sve stabilno i fino.  :love:

luka066921

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Februar 24, 2026, 10:03:53:posle podne »
Do pre neki dan su lego architecture setovi bili na sniženju u dexy/ku. Pošto primaju vaučere, kojima se moglo platiti, uzmem lego architecture 21063. Skoro 28000. Platio sa 2 vaučera, razliku od blizu 8000,prilikom preuzimanja. Elem, upakovano u žutu kesu, oko kutije karton. Delovalo prilično revnosno upakovano. Kad sam otvorio, kutija pohabana, utisak je, gotovo sam siguran da je kutija negde bila izložena, vukla se po policama. Otvorio sam je i video da su papirne kesice, čini mi se na broju. Utisak je da je kutija i ranije otvarana, pa su je kao ponovo lepili onim uskim selotejpom.
Kutije, kod architecture naročito, čuvam. Da li je  neko imao slično iskustvo i da li vredi nositi na zamenu?

legomanijak

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: juče u 12:31:44 pre podne »
Do pre neki dan su lego architecture setovi bili na sniženju u dexy/ku. Pošto primaju vaučere, kojima se moglo platiti, uzmem lego architecture 21063. Skoro 28000. Platio sa 2 vaučera, razliku od blizu 8000,prilikom preuzimanja. Elem, upakovano u žutu kesu, oko kutije karton. Delovalo prilično revnosno upakovano. Kad sam otvorio, kutija pohabana, utisak je, gotovo sam siguran da je kutija negde bila izložena, vukla se po policama. Otvorio sam je i video da su papirne kesice, čini mi se na broju. Utisak je da je kutija i ranije otvarana, pa su je kao ponovo lepili onim uskim selotejpom.
Kutije, kod architecture naročito, čuvam. Da li je  neko imao slično iskustvo i da li vredi nositi na zamenu?

Zaista nema potrebe da pises istu poruku na 5 razlicitih tema. Uveren sam da ce ti neko odgovoriti ukoliko ima slicno iskustvo.