To bi bilo sjajno! Slanje bi samo trebalo da obavljamo autobusom ili ako ti možeš da pređeš u Srbiju pa šalješ našom poštom, da bismo izbegli carinu (ne znam kako se tretiraju pošiljke iz BiH, ali cenim da ne treba eksperimentisati).
Inače, znamo za Solidex i svakodnevno se jedemo što naši uvoznici nisu kao Solidex (nego su pohlepni monopolisti).
Naravno, ja bi slao post ekspresom, mozda bi bilo najbolje da se skupi ekipa koja hoce kockice, pa ja to pošaljem u jednom paketu, zbog poštarine, ako ce tako izaci jeftinije
Ne znam, meni je svejedno, ja sam tu da naručim sta hocete i to proslijedim do vas, a vi birajte put kako je vama najlakše i najjeftinije
Ja sam ih pitao (Solidex) kako mogu naruciti kockice od njih, odgovor je glasio:
\"Poštovanje,
zahvaljujemo na interesu za LEGO produkte, ali nažalost mi nemamo maloprodaju ali vas možemo uputiti gdje najbliže da nađete željeni produkt i po kojoj cijeni.
Uz sretne novogodišnje praznike lijepi pozdravi\"
Kod nas ima malo veci market, koji ima i LEGO kockice, kod njih sam i kupio prvi set, i na deklaraciji sam našao Solidex, tako da vjerujem kada bi bilo sigurno da kupujem to što naručim od njih da ne bi predstavljalo problem da mi nabave. Trebao bih da se raspitam oko toga, jer i sam hocu da porucim neke setove, poslao sam ekipi iz Solidex-a pitanje za cijenu nekih paketa, pa se nadam da ce mi odgovoriti... Ja sam planirao poručiti iduće sedmice neki set, pa cemo vidjeti kako ce to ici
Uglavnom, drugari, ja vam stojim na raspolaganju, ako budete željeli da poručujete odavde, sve ćemo se fino dogovoriti.