Uzeli smo iz pertinija 5538 Duplo Creative Bucket, na svu srecu sa vaucerom jer je regularna cena vise nego pljacka (4800+ din)
Мени се учинило да је то исти који имам и ја, али није. Изгледа да трпају исте делове у различите сетове (прозори, закривљене косине...).
Sa 4 ipo odjednom slaže Lego Town po uputstvu.
Naravno sve je vrlo individualno. Mnogi Duplo potpuno preskoče, ali neki vole Duplo gradić i posle pete godine. Taman smo hteli da kupujemo Duplo playing with numbers i dok sam se ja smišljao gde je niža cena i poštarina, mali krenuo da broji na prste i Duplo je kod nas završio priču...
Јесте, и моја кћерка их је прво ређала један на други у небеса, па користила као грађевински материјал; затим је била одушевљена чикицама које купујем повремено (али само за њу, да неко не помисли погрешно!), а сада је већ почела да слаже у свим смеровима. И то се стварно не дешава постепено, него у скоковима. За сада не прави проблем или разлику између Дупло и стандардних, посебно од када сам јој показао како се комбинују. У ствари, ону велику подлогу 48х48 сам купио да по њој слаже дупло.
Тај комплет са бројевима је сјајан!
P.S. Да ли неко зна за неку листу тетица, али да није БЛ? Моја ћерка се (с правом) жали да су тете у минусу у односу на чике. Ако занемарим колекционарске примерке, стварно их има много мање...[/b]