Vidim neka polemika o meni pa da ne gusim temu necu dugo jer nemam novitet za sad
Nisam Sonjicka ko ne veruje a dolazi u Bec neka se javi, bio je dogovor sa forumasem Acom da se vidim da kupimo par setova ali on nije stigao zbog obaveza. Svako k odolazi ili prolazi ovamo ako zeli nek se javi pomoci cu oko kupovine ( snizenja, cenkanje u radnjama,...). Poziv je za sve otvoren naravno i da vidi moju kolekciju kockica i da se uveri da nisam neka Sonjicka. Ja sam iz NS i kad budem u SRB rado bi se upoznao sa forumasima i dosao bi i na izlozbe ali vreme posao, obaveze mi ne daju.
I negde sam pisao ali da ponovim izvinjavam se sto gutam slova pogotovo E jer mi je klinac odvalio to slovo pa osetljivo je da dodir ali nekad omane a iskreno nikad pre slanja ne procitam moj post da proverim.
Sto se cena tice uglavnom vatam popuste kojih ovde ima uvek samo treba naci, setati, obilaziti. Takodje i redovne cene su kao na zvanicnom sajtu, nema oderacine. Standard jeste veci moze se vise kupiti i odvojiti ali nemam nameru da se hvalim jer smatram da vecina forumasa ima vise Lega ja ipak ponovo pocinjem po drugi put.