lavirint - mislim da je u minimum za otvaranje 10.000din za 5% popusta i raste do 10% za potrošenih 50.000din...taj minimum možeš iz više fiskalnih računa da skupiš...nema rok trajanja...
magična oaza - pri bilo kojoj kupovini, ako se ne varam...kreće od 5% i čini mi se da ide do 25%...traje npr 2 godine...
aksa - nema minimum za trošenje, ne znam tačno pravila...
moraš da kupiš nešto, da bi ti na licu mesta otvorili karticu...
EDIT - TAČNA PRAVILA ZA LAVIRINT KARTICU:
Postanite vlasnik LAVIRINT CLUB kartice i ostvarite popust i do 10%!
Pravilnik o korišćenju LAVIRINT CLUB kartice
Da biste postali vlasnik LAVIRINT CLUB kartice dovoljno je da popunite formular koji možete dobiti u bilo kojoj LAVIRINT prodavnici. Na licu mesta dobijate karticu koja se vodi na Vaše ime, sa jedinstvenim brojem.
Prilikom kupovine u LAVIRINT prodavnicama, pokažite prodavcu svoju karticu, i Vaša kupovina će automatski biti evidentirana. Popust ćete ostvariti kada ukupan iznos evidentiranih kupovina pređe minimalni iznos od 10.000 din.
Svaka naredna kupovina povećava evidentirani iznos, i Vaš popust se automatski povećava u zavisnosti od iznosa kupovine.
Iznosi nakon kojih ostvarujete popuste su sledeći:
- kupovina u iznosu većem od 10.000 din. 5% popusta
- kupovina u iznosu većem od 20.000 din. 6% popusta
- kupovina u iznosu većem od 30.000 din. 7% popusta
- kupovina u iznosu većem od 40.000 din. 8% popusta
- kupovina u iznosu većem od 50.000 din. 10% popusta
Neophodno je da prodavcu naglasite da ste vlasnik kartice pre zatvaranja računa kako bi Vam se obračunao popust, odnosno da bi Vam se evidentirala kupovina na kartici.
- LAVIRINT CLUB kartice možete koristiti u svim LAVIRINT prodavnicama igračaka.
- Popusti na LAVIRINT CLUB karticama su trajni.
- Boja LAVIRINT CLUB kartice nije vezana za određeni popust.
- Popusti sa LAVIRINT CLUB kartica NE VAŽE za bebi opremu.
- Vlasnik LAVIRINT CLUB kartice mora biti lice starije od 18 godina.
- LAVIRINT zadržava pravo izmene pravilnika o korišćenju LAVIRINT CLUB kartice.