Upravo sam se vratio sa proputovanja, posetio sam Bratislavu i malo Madjarsku pa cisto da vam prenesem utiske, gde tamo mozete povoljno lego da kupite.
Bratislava
U Bratislavi sam naisao na dva velika lanca decijih prodavnica AllToys i Dračik. Na više različitih lokacija možete pronaći njihove prodavnice savetujem da posetite sajtove
http://www.dracik.sk/ kao i
http://www.alltoys.sk.
Na sajtovima mozete pronaci sve lokacije kao i radno vreme za pojedine prodavnice.
Mi smo prvo otišli u Dračik i tamo sam se odmah obradovao videvši da imaju popust na sve lego kocke 15%. Medjutim nakon razgovora sa prodavačicom (koji se sveo na pokazivanje prstom i mahanje rukama u vazduhu), objašnjeno nam je da taj popust važi samo za kupce sa posebnim karticama, tako da sam shvatio da nema nista od ovog popusta. Medjutim za sina kupismo raznih drugih igračaka u vrednosti od oko 30 eura i na kasi nakon kupovine dobijemo ovu karticu... Nakon toga ponovo smo se sat vremena kasnije vratili i sa karticiom ostvarili ovaj popust. Sa karticom se inace ostvaruje i 7% na sve ostale proizvode kako sam razumeo, koji nisu na popustu. Na sajtu pored regularne cene videćete i cenu \'Rozprávková cena\' koja označava povlašćenu cenu one koji imaju ovu karticu. 15% na standardne lego cene je sasvim lep popust. Bili smo u trznom centru
Eurovea i ne mogu reći da je bio neki poseban izbor. Od svega tamo uzeo sam sledeće:

Druga prodavnica je All Toys isto standardne cene, nista spec. Jedino sto je bila neka akcija za Monsters setove, na sajtu imate flajer pa pogledajte. Mene nije to previse interesovalo tako da ne znam koliko je to bilo zaista povoljno.
U Madjarskoj smo bili u Segedinu u Arkadu - tamo nista od Lega nisam video, ali i u
Mueller robnoj kuci u mestu Hodmezovasarhely koji se nalazi na oko 25 km od Segedina. Tamo ima sasvim ok izbor lego kockica, posebno Duplo. Cene su standardne evropske, ali nije bilo popusta, koje sam jurio. Ove Mueller prodavnice u Sloveniji gotovo uvek imaju neke setove na popustima.
Eto toliko od mene, ako imate jos neka pitanja javite se rado cu vam pomoci ako idete ka ovim destinacijama.